06 55 12 45 76

info@rboekhoorn.nl

Organisatie

 

Afspraak = afspraak

Een renovatie, (ver)bouw(ing), nieuwbouw of restauratie is een zaak van oriƫnteren, plannen en goed voorbereiden. Aannemersbedrijf R. Boekhoorn BV is u graag van dienst.

Na het eerste contact waarin aan beide kanten duidelijk is wat er wordt verwacht, ontvangt u een uitgebreide en duidelijk offerte en werkomschrijving. Vervolgens wordt, nadat u de offerte heeft schriftelijk goedgekeurd, uw opdracht ingepland.

Kenmerkend voor onze werkwijze zijn het nakomen van afspraken, goede communicatie en vakmanschap. Door strak te plannen, wordt het werk binnen de afgesproken tijdsplanning gemaakt. Dit begint al bij de inrichting van de bussen. Deze is compleet en afgestemd op de opdracht. Daardoor is nauwelijks nadere toevoer van materialen nodig is. Verder wordt uiteraard uw budget bewaakt.

 

Communicatie

Goede communicatie is bij (ver)bouw(ing) van groot belang. U kunt bij ons rekenen op duidelijkheid, efficiency en snelle beschikbaarheid van de juiste informatie. Uw opdracht is bij ons in goede handen. Tijdens de werkzaamheden is direct overleg of het bespreken van de voortgang altijd mogelijk. Ruud Boekhoorn is zelf op de bouwplaats aanwezig en dus rechtstreeks aanspreekbaar en bereikbaar.

 

Vakmanschap

Onze eigen mensen zijn specialisten, die op de hoogte zijn van de nieuwste technieken. U kunt rekenen op de hoogste graad van vakmanschap.

Maar naast de inzet van de vaste kern medewerkers, wordt bij opdrachten ook van andere vakmensen gebruik gemaakt. Te denken valt aan electriciens, installateurs, stukadoors, tegelzetters en dakdekkers. Hierover hoeft u zich geen zorgen te maken. Door onze jarenlange ervaring weten wij wie het beste voor een klus ingeschakeld moet worden. De gehele logistiek is bij ons in goede handen en de kwaliteit van ieder project is gewaarborgd.

Aannemersbedrijf R. Boekhoorn BV heeft een eigen werkplaats. Daarin kan ook bij renovatie- en restauratieprojecten, zowel monumentaal als specifiek timmerwerk uitgevoerd worden. Er is tevens voldoende ruimte voor tijdelijke opslag van bouwmaterialen en werkmaterieel. Sinds januari 2003 is de werkplaats en opslag gevestigd aan de Factorijweg 4c in Nijmegen.

 

Nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaam bouwen worden op de voet gevolgd. En dat is niet voor niets. Duurzaam bouwen is beter voor het milieu, vaak comfortabeler en op den duur goedkoper. Naast een lange levensduur is veelal relatief weinig onderhoud nodig.

 

Arbo-omstandigheden

Veiligheid staat bij elke verbouwing voorop. Bij de uitvoering van de werkzaamheden wordt hier dan ook veel zorg aan besteedt. De arbeidsomstandigheden zijn zo optimaal mogelijk gemaakt. Voor de verwerking van vrijwel alle materialen bestaan voorschriften. Met bouwafval wordt zo zorgvuldig mogelijk omgegaan. Dit komt zowel de opdrachtgever als het eigen personeel ten goede.

Het meest zichtbaar voor een opdrachtgever is dit wanneer wordt gekeken naar de inrichting van de bouwplaats en de wijze waarop met de bouwmaterialen en het werkmaterieel wordt omgegaan.

Aannemersbedrijf R. Boekhoorn BV voldoet jaarlijks aan de machine- en ladderkeuringen.

 

Aannemersbedrijf R. Boekhoorn BV

Factorijweg 4C, 6541 DN Nijmegen

T 024 355 00 69

M 06 55 12 45 76

 

info@rboekhoorn.nl

www.rboekhoorn.nl